Sausainius ir vaflius sulaužyti nedideliais gabaliukais giliami inde. Rududu ir kondensuotą pieną pilti į puodą ir maišant pašildyti, kol neliks gumulėlių. Šiek tiek atvėsintą masę užpilti ant sausainių ir vaflių. Gerai išmaišyti ir dėti į maišelį, spaudžiant formuoti pailgą rutulį. Atšaldyti šaldiklyje kelias valandas. Skanaus :)
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
180 gramų sausainių (Gaidelis)
180 gramų kondensuoto pieno
šiek tiek vaflių (keli lakštai)
385 gramai karamelizuoto kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausainius ir vaflius sulaužyti nedideliais gabaliukais giliami inde. Rududu ir kondensuotą pieną pilti į puodą ir maišant pašildyti, kol neliks gumulėlių. Šiek tiek atvėsintą masę užpilti ant sausainių ir vaflių. Gerai išmaišyti ir dėti į maišelį, spaudžiant formuoti pailgą rutulį. Atšaldyti šaldiklyje kelias valandas. Skanaus :)