Bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirtas bulves gerai sutrinti ir suminkyti su kiaušiniu, sūriu, baziliku bei miltais. Iš gautos tešlos suformuokite nedidelius gabaliukus ir paspauskite juos šakute. Suformuotus kleckiukus dėkite į užvirusį bei šiek tiek pasūdytą vandenį ir virkite, kol visi virtinukai iškils į paviršių. Padažui gilioje keptuvėje arba puode ištirpinkite sviestą ir pakepinkite jame susmulkintą česnaką. Tuomet supilkite su miltais išmaišytą pieną, paskaninkite druska ir maišant kaitinkite, kol padažas sutirštės. Paruoštu padažu užpilkite į lėkštes sudėtus virtinukus. Patiekite šiltus. Skanaus.
Bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirtas bulves gerai sutrinti ir suminkyti su kiaušiniu, sūriu, baziliku bei miltais. Iš gautos tešlos suformuokite nedidelius gabaliukus ir paspauskite juos šakute. Suformuotus kleckiukus dėkite į užvirusį bei šiek tiek pasūdytą vandenį ir virkite, kol visi virtinukai iškils į paviršių. Padažui gilioje keptuvėje arba puode ištirpinkite sviestą ir pakepinkite jame susmulkintą česnaką. Tuomet supilkite su miltais išmaišytą pieną, paskaninkite druska ir maišant kaitinkite, kol padažas sutirštės. Paruoštu padažu užpilkite į lėkštes sudėtus virtinukus. Patiekite šiltus. Skanaus.