Cukraus pudrą, grietinę, vanilinį cukrų ir citrinos rūgštį sudėti į indą ir išplakti iki vientisos masės. Tuomet supilti kondensuotą pieną ir vėl išplakti. Išplakus sudėti krekerius ir viską išmaišyti arba galima tiesiog sluoksniais dėti krekerius ir pilti išplaktą masę. Visą šią masę galima supilti į išsiardančią formą, tokiu atveju bus lengviau išimti pyragą. Jei paliksite toje pačioje formoje arba kitokioje kuri neišsiardo, geriau įklokite kepimo popieriaus. Visą masę nakčiai palikti šaldytuve kad sustingtų. Skanaus!
Autorius: Gustė
INGREDIENTAI:
250 gramų cukraus pudros
1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties
500 gramų grietinės
250 gramų kondensuoto pieno
šiek tiek vanilinio cukraus
300 gramų krekerių (nesūrūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukraus pudrą, grietinę, vanilinį cukrų ir citrinos rūgštį sudėti į indą ir išplakti iki vientisos masės. Tuomet supilti kondensuotą pieną ir vėl išplakti. Išplakus sudėti krekerius ir viską išmaišyti arba galima tiesiog sluoksniais dėti krekerius ir pilti išplaktą masę. Visą šią masę galima supilti į išsiardančią formą, tokiu atveju bus lengviau išimti pyragą. Jei paliksite toje pačioje formoje arba kitokioje kuri neišsiardo, geriau įklokite kepimo popieriaus. Visą masę nakčiai palikti šaldytuve kad sustingtų. Skanaus!