Džiovintus vaisius pamerkiame, gerai nuplauname, supjaustome mažais gabaliukais ir sumetame į vandenį. Viską verdame, kol vaisiai suminkštės. Beriame cukraus pagal skonį ir supilame pudingą. Pudingą pilame priklausomai nuo to, kokio tirštumo sriubos norite. Tiekiame su grietine. Skanaus.
Autorius: Loreta
INGREDIENTAI:
šiek tiek abrikosų (džiovinti)
šiek tiek cukraus
šiek tiek kriaušių (džiovinti)
šiek tiek obuolių (džiovinti)
šiek tiek slyvų (džiovinti)
3 litrai vandens
šiek tiek razinų
1 vienetas pudingo (vanilės, pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus vaisius pamerkiame, gerai nuplauname, supjaustome mažais gabaliukais ir sumetame į vandenį. Viską verdame, kol vaisiai suminkštės. Beriame cukraus pagal skonį ir supilame pudingą. Pudingą pilame priklausomai nuo to, kokio tirštumo sriubos norite. Tiekiame su grietine. Skanaus.