• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 120 gramų cukraus (rudas)
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 svogūnų (raudonieji)
  • 300 gramų lašišų (filė)
  • 1.5 stiklinės acto (vyno)
  • 1 valgomasis šaukštas kvapiųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į katilą įpilti stiklinę vandens, supilti actą, suberti cukrų, pipirus, užvirinti, atvėsinti.
    Lašišos filė supjaustyti plonais griežinėliais, morką ir svogūną kubeliais.
    Į sterilius indelius dėti sluoksnį lašišos, sluoksnį morkų, sluoksnį svogūnų, krapų ir laurų lapų. Užpilti marinatu, uždengti, palaikyti šaldytuve 3 paras.
    Patiekiama ant ruginės duonos riekelių kaip šaltas užkandis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų