INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 100 gramų aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai sėlenų (maltos linų)
- 500 gramų saidos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytą, supjaustytą žuvį ištrinti mišiniu, pagamintu iš sojos padažo, 1 citrinos sulčių, druskos, pipirų, lapelių. Pavilgyti kiaušinio plakinyje, apvolioti sėlenomis ir kepti aliejuje. Valgyti su majonezu, sumaišytu su šlakeliu sojos padažo.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 100 gramų aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai sėlenų (maltos linų)
- 500 gramų saidos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytą, supjaustytą žuvį ištrinti mišiniu, pagamintu iš sojos padažo, 1 citrinos sulčių, druskos, pipirų, lapelių. Pavilgyti kiaušinio plakinyje, apvolioti sėlenomis ir kepti aliejuje. Valgyti su majonezu, sumaišytu su šlakeliu sojos padažo.
Autorius: Regina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI