Buroką sutarkuoti. Žalumynus susmulkinti. Atskirti nuo kininio kopūsto kelis lapus. Silkę supjaustyti gražiais mažais gabaliukais. Ryžius sumaišyti su burokais, žalumynais ir majonezu. Paskaninti mėgiamais prieskoniais. Ant kininio kpūsto lapų dėti burokų mišrainę, ant viršaus silkės gabaliukus.
Autorius: Rima
INGREDIENTAI:
0.5 saujos krapų
0.5 stiklinės ryžių (virti)
1 sauja svogūnų (laiškai)
300 gramų silkių (filė)
4 valgomieji šaukštai majonezo
1 vienetas burokėlių (virti)
1 vienetas kininių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Buroką sutarkuoti. Žalumynus susmulkinti. Atskirti nuo kininio kopūsto kelis lapus. Silkę supjaustyti gražiais mažais gabaliukais. Ryžius sumaišyti su burokais, žalumynais ir majonezu. Paskaninti mėgiamais prieskoniais. Ant kininio kpūsto lapų dėti burokų mišrainę, ant viršaus silkės gabaliukus.