INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas porų
- 1 stiklinė ryžių
- 2 stiklinės žirnių (švieži)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 50 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplaukite ryžius ir pavirkite 10 min. Nupilkite vandenį ir ryžius užpilkite pienu, įdėkite druskos ir maišydami virkite apie pusę valandos. Sudėkite cukrų, išplaktus kiaušinius ir išmaišykite. Skardą ištepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais, sudėkite paruoštą masę ir kepkite orkaitėje apie 10 min. Pudingą patiekite su vaisių ar uogų džemu.
REKLAMA