INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bulvių
- 1 vienetas morkų
- 0.5 vieneto svogūnų
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 0.5 vieneto raugintų agurkų
- 2 valgomieji šaukštai raugintų kopūstų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 1 vienetas burokėlių
- 4 vienetai grybų (konservuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulvė, morka, burokėlis (virti), raugintas agurkas, svogūnas supjaustomi kubeliais ar gabalėliais, pridedama kopūstų ir palaistoma grietine ar salotų padažu. Viskas pasūdoma ir išmaišoma. Apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. Puošiama smulkiais grybais ir daržovėmis, įeinančiomis į mišrainės sudėtį.
REKLAMA