• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai citrinų (griežinėliai)
  • šiek tiek citrinų (sultys)
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek muskato (maltas)
  • šiek tiek petražolių (lapeliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 50 gramų lašišų (rūkyta)
  • 1 valgomasis šaukštas pieno
  • 100 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 0.5 kilogramo žuvies (rūkyta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvis nulupama, išimami kaulai. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas aliejuje. Žuvis, svogūnas ir lašiša sumalama. Į masę supilamas pienas, majonezas, citrinos sultys, įberiama cukraus, druskos, tarkuoto muskato riešuto. Viskas sumaišoma, sudedama į nedidelį aliejumi išteptą pusdubenį ir paslegiama. Prieš tiekiant išverčiama į plokščią lėkštę ir puošiama citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų