Supjaustome lašišą ir krabų lazdeles smulkiais kubeliais, tuomet dedame varškę ir uždėjus majonezo viską permaišome, sudedame prieskonius (druską, maltus juoduosius pipirus). Galima valgyti kaip mišrainę arba tepti ant paskrudintos sumuštinių duonelės. Labai skanu, pirštelius apsilaižysite ir nieko sudėtingo.
Autorius: Daiva
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
100 gramų lašišų (rūkyta)
šiek tiek majonezo
200 gramų varškės
šiek tiek druskos
200 gramų krabų lazdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustome lašišą ir krabų lazdeles smulkiais kubeliais, tuomet dedame varškę ir uždėjus majonezo viską permaišome, sudedame prieskonius (druską, maltus juoduosius pipirus). Galima valgyti kaip mišrainę arba tepti ant paskrudintos sumuštinių duonelės. Labai skanu, pirštelius apsilaižysite ir nieko sudėtingo.