Į sultinį dedame jautieną, smulkintą svogūną, morką, petražoles, išmirkytus grybus. Verdama tol, kol daržovės suminkštėja ir išverda jautiena. Tada sudedama smulkintos rūgštynės ir dar šiek tiek paverdama. Galiausiai sudedami virti pjaustyti kiaušiniai ir užbalinama grietine.
Autorius: Renata
INGREDIENTAI:
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
200 gramų rūgštynių
1 vienetas svogūnų
0.5 kilogramo jautienos
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
1 stiklinė grietinės
3 vienetai grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į sultinį dedame jautieną, smulkintą svogūną, morką, petražoles, išmirkytus grybus. Verdama tol, kol daržovės suminkštėja ir išverda jautiena. Tada sudedama smulkintos rūgštynės ir dar šiek tiek paverdama. Galiausiai sudedami virti pjaustyti kiaušiniai ir užbalinama grietine.