• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek krapų (švieži)
  • 1 sauja petražolių
  • 400 gramų rūgštynių
  • 500 gramų jautienos
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek grietinės
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirti nevisiškai, kad kristų nuo šakutės, o kitam puode išvirti jautieną, pridedant prieskonių (lauro lapų, pipirų), nuo virimo pusvalandį maždaug, kai bulvės apverda ir mėsa išverda, supilti į bulves jautieną su sultiniu, paskui marinuotas rūgštynes. Virti 20 min. Sudėti kelis šaukštus pomidorų padažo, jei trūksta druskos, krapus ir petražoles. Po 5 minučių nuimti nuo ugnies.
    Patiekite su grietine. Galima su aitriosios paprikos prieskoniais, kad mėgsta aštriau. Skanaus.

Autorius: Monika

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek krapų (švieži)
  • 1 sauja petražolių
  • 400 gramų rūgštynių
  • 500 gramų jautienos
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek grietinės
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirti nevisiškai, kad kristų nuo šakutės, o kitam puode išvirti jautieną, pridedant prieskonių (lauro lapų, pipirų), nuo virimo pusvalandį maždaug, kai bulvės apverda ir mėsa išverda, supilti į bulves jautieną su sultiniu, paskui marinuotas rūgštynes. Virti 20 min. Sudėti kelis šaukštus pomidorų padažo, jei trūksta druskos, krapus ir petražoles. Po 5 minučių nuimti nuo ugnies.
    Patiekite su grietine. Galima su aitriosios paprikos prieskoniais, kad mėgsta aštriau. Skanaus.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų