Dubenyje sumaišykite nusunktą tuną, majonezą, salierą, svogūną, petražoles, raudonojo vyno actą, druską ir pipirus. Duonos riekeles pakepinkite apie 1 min. 180 laipsnių temperatūroje. Gautą mišinį užtepkite ant pakepintų duonos riekelių ir perpjaukite jas skersai pusiau, kad gautųsi trikampiai. Ant kiekvienos riekelės puselės dėkite po riekelę pomidoro ir sūrio. Kepkite apie 3-5 min. Patiekite šiltus. Skanaus.
Autorius: Sigita
INGREDIENTAI:
1/10 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
8 vienetai pomidorų pastos (riekelės)
1/4 stiklinės salierų (smulkinti)
1 valgomasis šaukštas svogūnų (smulkinti)
2 vienetai tunų (konservuotas savo sultyse, skardinės)
Dubenyje sumaišykite nusunktą tuną, majonezą, salierą, svogūną, petražoles, raudonojo vyno actą, druską ir pipirus. Duonos riekeles pakepinkite apie 1 min. 180 laipsnių temperatūroje. Gautą mišinį užtepkite ant pakepintų duonos riekelių ir perpjaukite jas skersai pusiau, kad gautųsi trikampiai. Ant kiekvienos riekelės puselės dėkite po riekelę pomidoro ir sūrio. Kepkite apie 3-5 min. Patiekite šiltus. Skanaus.