Ištepkite skardą riebalais ir ištieskite popieriumi. Išmaišykite sviestą (margariną) su cukrumi iki vientisos masės. Į kitą dubenį įmuškite kiaušinius ir juos išplakite. Po truputį pilkite juos į cukraus ir sviesto (margarino) masę. Įmaišykite riešutus. Į sietą sudėkite miltus, kakavą bei kepimo miltelius ir išsijokite į bendrą masę. Išmaišykite. Supilkite tešlą į skardą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Kepkite 40 min. Supjaustykite nedideliais gabalėliais ir ant stalo patiekite dar šiltą. Skanaus!
Autorius: Audra
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
40 gramų kakavos
2 vienetai kiaušinių
100 gramų kvietinių miltų
100 gramų sviesto
50 gramų riešutų (smulkinti)
šiek tiek kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištepkite skardą riebalais ir ištieskite popieriumi. Išmaišykite sviestą (margariną) su cukrumi iki vientisos masės. Į kitą dubenį įmuškite kiaušinius ir juos išplakite. Po truputį pilkite juos į cukraus ir sviesto (margarino) masę. Įmaišykite riešutus. Į sietą sudėkite miltus, kakavą bei kepimo miltelius ir išsijokite į bendrą masę. Išmaišykite. Supilkite tešlą į skardą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Kepkite 40 min. Supjaustykite nedideliais gabalėliais ir ant stalo patiekite dar šiltą. Skanaus!