Želatiną išbrinkiname ir pakaitiname, įberiame druskos, pipirų. Virtus pievagrybius supjaustome griežinėliais. Iš paprikų išpjaustome ornamentus patiekalui puošti. Juos išdėliojame ant indo dugno, užpilame šiek tiek paruoštų drebučių ir paliekame, kad sustingtų. Kai sustingsta, dedame vieną sluoksnį pievagrybių griežinėlių ir vėl užpilame nedideliu kiekiu drebučių, paliekame sustingti. Taip pripildome visą indą. Kai sustingsta, indą palaikome karšto vandens vonelėje ir išverčiame.
Želatiną išbrinkiname ir pakaitiname, įberiame druskos, pipirų. Virtus pievagrybius supjaustome griežinėliais. Iš paprikų išpjaustome ornamentus patiekalui puošti. Juos išdėliojame ant indo dugno, užpilame šiek tiek paruoštų drebučių ir paliekame, kad sustingtų. Kai sustingsta, dedame vieną sluoksnį pievagrybių griežinėlių ir vėl užpilame nedideliu kiekiu drebučių, paliekame sustingti. Taip pripildome visą indą. Kai sustingsta, indą palaikome karšto vandens vonelėje ir išverčiame.