• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų (įvairių spalvų)
  • 2 vienetai pievagrybių (koservuoti, indeliuose, rudieji)
  • 2 litrai vandens
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatiną išbrinkiname ir pakaitiname, įberiame druskos, pipirų.
    Virtus pievagrybius supjaustome griežinėliais.
    Iš paprikų išpjaustome ornamentus patiekalui puošti. Juos išdėliojame ant indo dugno, užpilame šiek tiek paruoštų drebučių ir paliekame, kad sustingtų. Kai sustingsta, dedame vieną sluoksnį pievagrybių griežinėlių ir vėl užpilame nedideliu kiekiu drebučių, paliekame sustingti. Taip pripildome visą indą. Kai sustingsta, indą palaikome karšto vandens vonelėje ir išverčiame.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų (įvairių spalvų)
  • 2 vienetai pievagrybių (koservuoti, indeliuose, rudieji)
  • 2 litrai vandens
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatiną išbrinkiname ir pakaitiname, įberiame druskos, pipirų.
    Virtus pievagrybius supjaustome griežinėliais.
    Iš paprikų išpjaustome ornamentus patiekalui puošti. Juos išdėliojame ant indo dugno, užpilame šiek tiek paruoštų drebučių ir paliekame, kad sustingtų. Kai sustingsta, dedame vieną sluoksnį pievagrybių griežinėlių ir vėl užpilame nedideliu kiekiu drebučių, paliekame sustingti. Taip pripildome visą indą. Kai sustingsta, indą palaikome karšto vandens vonelėje ir išverčiame.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų