• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 0.5 vieneto salierų (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų kiaulienos kumpio
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 vienetas čili pipirų (pipiras)
  • šiek tiek žalumynų
  • 0.5 vieneto cukinijos (didelė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su trupučiu aliejaus.
    Bulves supjaustykite kubeliais, o cukiniją, papriką, svogūną, salierą, čili pipirą, morką bei nuluptus pomidorus susmulkinkite blenderiu (pomidorus, kad jie lengvai nusiluptų, įpjaukite truputį kryžmai ties kotelio vieta, nuplikykite verdančiu vandeniu ir palaikykite jame kelias minutes).
    Į verdantį vandenį sudėkite bulves bei pakepintą mėsą.
    Kai užvirs, sudėkite smulkintų daržovių masę ir virkite ant silpnos ugnies apie pusvalandį.
    Gausite tirštą sriubą.
    Pabaigoje pagardinkite įvairiais žalumynais, druska bei pipirais.
    Tiekite su grietine.
    Skanaus.

Autorius: Lijana D.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 0.5 vieneto salierų (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų kiaulienos kumpio
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 vienetas čili pipirų (pipiras)
  • šiek tiek žalumynų
  • 0.5 vieneto cukinijos (didelė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su trupučiu aliejaus.
    Bulves supjaustykite kubeliais, o cukiniją, papriką, svogūną, salierą, čili pipirą, morką bei nuluptus pomidorus susmulkinkite blenderiu (pomidorus, kad jie lengvai nusiluptų, įpjaukite truputį kryžmai ties kotelio vieta, nuplikykite verdančiu vandeniu ir palaikykite jame kelias minutes).
    Į verdantį vandenį sudėkite bulves bei pakepintą mėsą.
    Kai užvirs, sudėkite smulkintų daržovių masę ir virkite ant silpnos ugnies apie pusvalandį.
    Gausite tirštą sriubą.
    Pabaigoje pagardinkite įvairiais žalumynais, druska bei pipirais.
    Tiekite su grietine.
    Skanaus.

Autorius: Lijana D.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų