Grybus apvirti ir pakepinti ant margarino. Mėsą paskaninti prieskoniais, pipiriukais, druska ir apkepti ant aliejaus. Bulves supjaustyti riekelėm, paskaninti prieskoniais ir druska.
Bulves Įdėti į gilų kepimo indą, įpilti truputėlį aliejaus, pieno, kad apsemtų daugiau nei pusę bulvių. Uždėti pakepintą mėsą, ant jos dėti pakepintus grybus. Viską uždengti dangčiu, arba folija ir kepti orkaitėje apie 40 min. Prieš baigiant kepti nuimkite dangtį. Iškeptą dar galite pusvalandžiui plikti orkaitėje. Tada bulvės sugers visus skysčius ir bus labai gero ir švelnaus skonio. Skanaus
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
800 gramų bulvių
2 gramai juodųjų pipirų
25 gramai margarino
500 gramų veršienos (gabaliukais)
1.5 stiklinės pieno
2 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek prieskonių (bulvėms)
šiek tiek prieskonių (mėsai)
350 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
4 porcijos.
Grybus apvirti ir pakepinti ant margarino. Mėsą paskaninti prieskoniais, pipiriukais, druska ir apkepti ant aliejaus. Bulves supjaustyti riekelėm, paskaninti prieskoniais ir druska.
Bulves Įdėti į gilų kepimo indą, įpilti truputėlį aliejaus, pieno, kad apsemtų daugiau nei pusę bulvių. Uždėti pakepintą mėsą, ant jos dėti pakepintus grybus. Viską uždengti dangčiu, arba folija ir kepti orkaitėje apie 40 min. Prieš baigiant kepti nuimkite dangtį. Iškeptą dar galite pusvalandžiui plikti orkaitėje. Tada bulvės sugers visus skysčius ir bus labai gero ir švelnaus skonio. Skanaus