Užminkome mielinę tešlą. Pakildiname du kartus. Labai gerai mieliniai tešlai kildinti tinka orkaitė į jungta iki 40 laipsnių temp., arba galima bliūdą su tešla įstatyti į didesnį bliūdą su karštu vandeniu.
Kočiojame tešlą ir padarome žagarėlius formos, kaip nuotraukoje. Verdame įkaitintame aliejuje. Pabarstome miltiniu cukrumi.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai cukraus
1 vienetas kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
250 gramų pieno
5 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek mielių (sausos, 1 pakelis)
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užminkome mielinę tešlą. Pakildiname du kartus. Labai gerai mieliniai tešlai kildinti tinka orkaitė į jungta iki 40 laipsnių temp., arba galima bliūdą su tešla įstatyti į didesnį bliūdą su karštu vandeniu.
Kočiojame tešlą ir padarome žagarėlius formos, kaip nuotraukoje. Verdame įkaitintame aliejuje. Pabarstome miltiniu cukrumi.