šiek tiek kvietinių miltų (tiek, kad tešla būtų labai lipni)
1 arbatinis šaukštelis sodos
200 gramų varškės
4 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viską sumaišome ir padarome tešlą. Iš jos suformuojame saujos dydžio kamuoliukus. Darant spurgas, kad neliptų, rankas tepame aliejumi. Virti aliejuje, kol paruduos. Vėliau išimti ir nusausinti ant popieriaus. Valgyti ataušusias, apibarstytas cukraus pudra. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
šiek tiek cukraus
šiek tiek kvietinių miltų (tiek, kad tešla būtų labai lipni)
1 arbatinis šaukštelis sodos
200 gramų varškės
4 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viską sumaišome ir padarome tešlą. Iš jos suformuojame saujos dydžio kamuoliukus. Darant spurgas, kad neliptų, rankas tepame aliejumi. Virti aliejuje, kol paruduos. Vėliau išimti ir nusausinti ant popieriaus. Valgyti ataušusias, apibarstytas cukraus pudra. Skanaus.