• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas kopūstų (didesnis)
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 stiklinė ryžių (virti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 2.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą apverdame kol suminkštėja lapai. Faršą gerai išminkome su ryžiais ir prieskoniais. Padarome balandėlius, juos apkepiname keptuvėje ir sudedame į puodą.
    Imame kitą puodą, įpilame 2 litrus vandenio, į jį dedame pamidorų pastą, 2 šaukštelius druskos, 3 cukraus, keletą lauro lapų, užviriname. Miltus išmaišome su šaltu vandeniu, kad neliktų gumuliukų ir pilame į verdandį padažą nuolat maišant, kad neprisviltų ir nesušoktų į gumuliukus. Užpilame ant balandėlių ir troškiname ant silpnos ugnies apie 30 min. Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas kopūstų (didesnis)
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 stiklinė ryžių (virti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 2.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą apverdame kol suminkštėja lapai. Faršą gerai išminkome su ryžiais ir prieskoniais. Padarome balandėlius, juos apkepiname keptuvėje ir sudedame į puodą.
    Imame kitą puodą, įpilame 2 litrus vandenio, į jį dedame pamidorų pastą, 2 šaukštelius druskos, 3 cukraus, keletą lauro lapų, užviriname. Miltus išmaišome su šaltu vandeniu, kad neliktų gumuliukų ir pilame į verdandį padažą nuolat maišant, kad neprisviltų ir nesušoktų į gumuliukus. Užpilame ant balandėlių ir troškiname ant silpnos ugnies apie 30 min. Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų