Kiaušinius, cukrų ir medų sudėkite į vieną dubenį ir plakite apie 10 min. Tuomet supilkite miltus ir viską vėl gerai išplakite. Gautą masę nestoru sluoksniu tepkite ant kepimo popieriumi išklotos ir sviestu išteptos kepimo skardos ir kepkite apie 6 min. 220 laipsnių temperatūroje. Iškeptą blyną atsargiai apverskite ant drėgno medvilninio rankšluosčio, nuimkite kepimo popierių, ištepkite karamele ir suvyniokite į ritinį. Gautą ritinį supjaustykite storomis riekelėmis ir patiekite. Skanu tiek šilti tiek šalti. Skanaus.
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis medaus
5 vienetai kiaušinių
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek sviesto
šiek tiek karamelės (Dulce de leche)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius, cukrų ir medų sudėkite į vieną dubenį ir plakite apie 10 min. Tuomet supilkite miltus ir viską vėl gerai išplakite. Gautą masę nestoru sluoksniu tepkite ant kepimo popieriumi išklotos ir sviestu išteptos kepimo skardos ir kepkite apie 6 min. 220 laipsnių temperatūroje. Iškeptą blyną atsargiai apverskite ant drėgno medvilninio rankšluosčio, nuimkite kepimo popierių, ištepkite karamele ir suvyniokite į ritinį. Gautą ritinį supjaustykite storomis riekelėmis ir patiekite. Skanu tiek šilti tiek šalti. Skanaus.