Mėsą supjaustyti gabaliukais ir apkepti keptuvėj su aliejum. Baigiant kepti sudėti susmulkintus svogūnus miltus ir kai apkepa supilti pomidoru padaža. Tada viską sudėti į puodą, užpilti vandenį, kad apsemtų mėsą ir troškiname, kol mėsa suminkštėja. Tada sudėti virtas pupeles marinuotus agurkus ir pavirti 5 minutes. Baigus virti uždengus puodą palaikyti puodą 10-15 minučių. Skanaus.
Autorius: Rima
INGREDIENTAI:
2 stiklinės pupelių (virtos)
2 vienetai svogūnų
700 gramų kiaulienos
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
4 vienetai marinuotų agurkų
2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti gabaliukais ir apkepti keptuvėj su aliejum. Baigiant kepti sudėti susmulkintus svogūnus miltus ir kai apkepa supilti pomidoru padaža. Tada viską sudėti į puodą, užpilti vandenį, kad apsemtų mėsą ir troškiname, kol mėsa suminkštėja. Tada sudėti virtas pupeles marinuotus agurkus ir pavirti 5 minutes. Baigus virti uždengus puodą palaikyti puodą 10-15 minučių. Skanaus.