Vištų kepenėlės užmerkiamos piene 1 parai. Į įkaitintą keptuvę sudedame supjaustytus lašinukus, svogūnus, tarkuotas morkas. Viską pakepame. Tada dedame kepenėles. Kur mirko kepenėlės - pieną išmaišome su miltais ir supilame į keptuvę. Pagardiname česnakais, prieskoniais. Troškiname ant silpnos ugnies 30 min.
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
4 česnakų
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
100 gramų kiaulės lašinių
500 gramų vištienos kepenėlių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 litras pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų kepenėlės užmerkiamos piene 1 parai. Į įkaitintą keptuvę sudedame supjaustytus lašinukus, svogūnus, tarkuotas morkas. Viską pakepame. Tada dedame kepenėles. Kur mirko kepenėlės - pieną išmaišome su miltais ir supilame į keptuvę. Pagardiname česnakais, prieskoniais. Troškiname ant silpnos ugnies 30 min.