• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų kiaulės lašinių
  • 500 gramų vištienos kepenėlių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 litras pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų kepenėlės užmerkiamos piene 1 parai. Į įkaitintą keptuvę sudedame supjaustytus lašinukus, svogūnus, tarkuotas morkas. Viską pakepame. Tada dedame kepenėles. Kur mirko kepenėlės - pieną išmaišome su miltais ir supilame į keptuvę. Pagardiname česnakais, prieskoniais. Troškiname ant silpnos ugnies 30 min.

Autorius: Rimantas

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų kiaulės lašinių
  • 500 gramų vištienos kepenėlių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 litras pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų kepenėlės užmerkiamos piene 1 parai. Į įkaitintą keptuvę sudedame supjaustytus lašinukus, svogūnus, tarkuotas morkas. Viską pakepame. Tada dedame kepenėles. Kur mirko kepenėlės - pieną išmaišome su miltais ir supilame į keptuvę. Pagardiname česnakais, prieskoniais. Troškiname ant silpnos ugnies 30 min.

Autorius: Rimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų