INGREDIENTAI:
- šiek tiek gvazdikėlių
- šiek tiek kmynų
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas paprikų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 1 vienetas salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaulienos (kulninė)
- 4 vienetai baravykų (džiovinti)
- 500 gramų marinuotų burokėlių
- 100 gramų kiaulės šoninės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
- šiek tiek garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos kulninę verdame 1.5 valandos, įdedame džiovintų baravykų, kmynų, lauro lapų, gvazdikėlių, druskos, cukraus, kvepančių pipirų. Tuo metu pakepame supjaustytą šoninę, sutarkuotus burokine tarka svogūnus, morką, papriką, pomidorą ir salierą, marinuotus burokėlius, sudedame i sultinį, užverdame, pabaigai pagardiname garstyčiomis, krapais ir grietine.
Skanaus.
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
- šiek tiek gvazdikėlių
- šiek tiek kmynų
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas paprikų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 1 vienetas salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaulienos (kulninė)
- 4 vienetai baravykų (džiovinti)
- 500 gramų marinuotų burokėlių
- 100 gramų kiaulės šoninės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
- šiek tiek garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos kulninę verdame 1.5 valandos, įdedame džiovintų baravykų, kmynų, lauro lapų, gvazdikėlių, druskos, cukraus, kvepančių pipirų. Tuo metu pakepame supjaustytą šoninę, sutarkuotus burokine tarka svogūnus, morką, papriką, pomidorą ir salierą, marinuotus burokėlius, sudedame i sultinį, užverdame, pabaigai pagardiname garstyčiomis, krapais ir grietine.
Skanaus.
Autorius: Rimantas
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI