• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 40 gramų graikinių riešutų
  • 3 gramai krapų
  • 3 gramai petražolių
  • 200 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 10 gramų konjako

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Majonezą išmaišykite su kepintais, nuplikytais, nuvalytais nuo plėvelės ir smulkiai kapotais graikiniais riešutais, smulkiai kapotomis petražolėmis, smulkiai kapotais krapais, konjaku (galima ir brendžiu), pagardinkite druska, žiupsneliu cukraus ir maltais baltaisiais pipirais.

Autorius: Vincentas Sakas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 40 gramų graikinių riešutų
  • 3 gramai krapų
  • 3 gramai petražolių
  • 200 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 10 gramų konjako

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Majonezą išmaišykite su kepintais, nuplikytais, nuvalytais nuo plėvelės ir smulkiai kapotais graikiniais riešutais, smulkiai kapotomis petražolėmis, smulkiai kapotais krapais, konjaku (galima ir brendžiu), pagardinkite druska, žiupsneliu cukraus ir maltais baltaisiais pipirais.

Autorius: Vincentas Sakas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų