• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (apvoliojimui)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 150 gramų džiūvesėlių (vaniliniai)
  • 3 valgomieji šaukštai sirupo (vaisių)
  • 150 gramų razinų
  • 150 gramų riešutų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Razinas pusvalandžiui užpilkite karštu vandeniu. Riešutus be odelių truputį pakepinkite ir susmulkinkite elektriniu smulkintuvu. Džiuvėsėlius ir razinas taip pat susmulkiname elektriniu smulkintuvu. Į dubenį dedame smulkintus riešutus, razinas ir džiuvėsėlius, įdedame medų, sirupą ir gerai išminkome. Iš gautos masės darome nedidelius rutuliukus, kuriuos apvoliojame cukraus pudroje...aš nuo savęs i šitą masę dar įdėjau virtą sirupe apelsino žievelę...
    Šitokie saldainukai tiks netik svečiui pavaišinti, bet tai gali būti ir puiki dovana švenčių proga....reikia tik gražiai supakuoti...

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (apvoliojimui)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 150 gramų džiūvesėlių (vaniliniai)
  • 3 valgomieji šaukštai sirupo (vaisių)
  • 150 gramų razinų
  • 150 gramų riešutų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Razinas pusvalandžiui užpilkite karštu vandeniu. Riešutus be odelių truputį pakepinkite ir susmulkinkite elektriniu smulkintuvu. Džiuvėsėlius ir razinas taip pat susmulkiname elektriniu smulkintuvu. Į dubenį dedame smulkintus riešutus, razinas ir džiuvėsėlius, įdedame medų, sirupą ir gerai išminkome. Iš gautos masės darome nedidelius rutuliukus, kuriuos apvoliojame cukraus pudroje...aš nuo savęs i šitą masę dar įdėjau virtą sirupe apelsino žievelę...
    Šitokie saldainukai tiks netik svečiui pavaišinti, bet tai gali būti ir puiki dovana švenčių proga....reikia tik gražiai supakuoti...

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų