Ištirpinti juodąjį šokoladą mikrobangų krosnelėje. Susmulkinti zefyrus kubeliais. Ištirpintą šokoladą sumaišyti su visais likusiais ingredientais. Gautą masę supilti į kepimo popieriumi ar maistine plėvele išklotą didelį indą žemais kraštais ir paskleisti per visą indo plotį. Viską uždengiame maistine plėvele ir padedame maždaug 1 val. į šaldytuvą, kad masė sustingtų. Skanaus!
Autorius: Elena
INGREDIENTAI:
100 mililitrų pistacijų
150 mililitrų žemės riešutų
200 gramų irisų
200 gramų juodojo šokolado
1 sauja zefyrų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinti juodąjį šokoladą mikrobangų krosnelėje. Susmulkinti zefyrus kubeliais. Ištirpintą šokoladą sumaišyti su visais likusiais ingredientais. Gautą masę supilti į kepimo popieriumi ar maistine plėvele išklotą didelį indą žemais kraštais ir paskleisti per visą indo plotį. Viską uždengiame maistine plėvele ir padedame maždaug 1 val. į šaldytuvą, kad masė sustingtų. Skanaus!