Papuošimui dar reiks: 500 ml su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išplaktos grietinėlės 400 g uogų Skysto medaus
Orkaitė įkaitinama iki 170 laipsnių. Virtuviniame kombaine suplakamas kepimui skirtas Rama margarinas su cukrumi ir kiaušinio tryniu. Suplakama iki vienalytės masės, sudedama druska, miltai, malti riešutai ir šokolado gabaliukai. Greitai išmaišoma iki trapios masės. Rankomis suspaudžiamas kamuolys ir įdedamas į šaldytuvą bent 30 minučių. Po to tešla iškočiojama tarp dviejų kepimo popieriaus sluoksnių iki 6 mm storio ir formuojami norimos formos sausainiai. Tešla dedama į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepama apie 16-18 minučių, kol sausainiai pasidaro gražiai auksiniai. Patiekiant ant sausainių uždedama plaktos grietinėlės, uogų ir apipilama medumi.
Papuošimui dar reiks: 500 ml su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išplaktos grietinėlės 400 g uogų Skysto medaus
Orkaitė įkaitinama iki 170 laipsnių. Virtuviniame kombaine suplakamas kepimui skirtas Rama margarinas su cukrumi ir kiaušinio tryniu. Suplakama iki vienalytės masės, sudedama druska, miltai, malti riešutai ir šokolado gabaliukai. Greitai išmaišoma iki trapios masės. Rankomis suspaudžiamas kamuolys ir įdedamas į šaldytuvą bent 30 minučių. Po to tešla iškočiojama tarp dviejų kepimo popieriaus sluoksnių iki 6 mm storio ir formuojami norimos formos sausainiai. Tešla dedama į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepama apie 16-18 minučių, kol sausainiai pasidaro gražiai auksiniai. Patiekiant ant sausainių uždedama plaktos grietinėlės, uogų ir apipilama medumi.