• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 80 gramų cukraus pudros
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas juodojo šokolado (gabaliukai)
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai razinų
  • 100 gramų riešutų (lazdyno, smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukite su cukraus pudra ir įmuškite kiaušinį.
    Toliau maišydami suberkite riešutus, druską, razinas, šokoladą bei miltus.
    Tešlą suvyniokite į plėvelę ir 1 valandą palaikykite šaldytuve.
    Atšaldytą tešlą gnybkite mažais gabalėliais, juos suvoliokite į rutulėlį ir rankomis paplokite.
    Dėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.
    Kepkite 10-15 min., kol gražiai pagels.
    Skanaus.

Autorius: Justelez

INGREDIENTAI:

  • 80 gramų cukraus pudros
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas juodojo šokolado (gabaliukai)
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai razinų
  • 100 gramų riešutų (lazdyno, smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukite su cukraus pudra ir įmuškite kiaušinį.
    Toliau maišydami suberkite riešutus, druską, razinas, šokoladą bei miltus.
    Tešlą suvyniokite į plėvelę ir 1 valandą palaikykite šaldytuve.
    Atšaldytą tešlą gnybkite mažais gabalėliais, juos suvoliokite į rutulėlį ir rankomis paplokite.
    Dėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.
    Kepkite 10-15 min., kol gražiai pagels.
    Skanaus.

Autorius: Justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų