Sviestą išsukite su cukraus pudra ir įmuškite kiaušinį. Toliau maišydami suberkite riešutus, druską, razinas, šokoladą bei miltus. Tešlą suvyniokite į plėvelę ir 1 valandą palaikykite šaldytuve. Atšaldytą tešlą gnybkite mažais gabalėliais, juos suvoliokite į rutulėlį ir rankomis paplokite. Dėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite 10-15 min., kol gražiai pagels. Skanaus.
Sviestą išsukite su cukraus pudra ir įmuškite kiaušinį. Toliau maišydami suberkite riešutus, druską, razinas, šokoladą bei miltus. Tešlą suvyniokite į plėvelę ir 1 valandą palaikykite šaldytuve. Atšaldytą tešlą gnybkite mažais gabalėliais, juos suvoliokite į rutulėlį ir rankomis paplokite. Dėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite 10-15 min., kol gražiai pagels. Skanaus.