• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai ridikėlių
  • 1 sauja salotų ( )
  • 100 gramų fermentinio sūrio ( )
  • 1 vienetas agurkų ( )
  • 1 sauja laiškinių česnakų (ar svogūnų laiškai )
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas acto 9%
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai ridikėlių
  • 1 sauja salotų ( )
  • 100 gramų fermentinio sūrio ( )
  • 1 vienetas agurkų ( )
  • 1 sauja laiškinių česnakų (ar svogūnų laiškai )
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas acto 9%
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ridikėlius ir agurką pjaustyti griežinėliais, kelis ridikėlius palikti papuošimui. Sūrį tarkuoti juostelėmis.
  2. Salotų lapus kloti į lėkštę, kraštuose ant lapų dėti ridikėlius, viduryje agurkus. Ant agurkų uždėti išpjaustytus ridikėlius. Ant agurkų berti sūrį, svogūnų laiškus. Barstyti citrinpipirius.

    Galima iš aliejaus, acto, druskos, pipirų paruošti užpilą ir prieš valgant salotas apipilti. Galima apšlakstyti "Suslavičiaus" padažu salotoms, Kaip kam skaniau, kaip kas mėgstame.

    Visiems skanaus :)

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų