INGREDIENTAI:
- 1 sauja krapų
- 4 vienetai salotų (lapai)
- 3 valgomieji šaukštai kefyro
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 150 gramų ridikėlių
- 200 gramų svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ridikėlius supjaustyti griežinėliais, susmulkinti salotas, svogūnų laiškus ir krapus. Ant salotų dėti grietinės, pilti truputį kefyro, pagardinti druska ir viską išmaišyti.
Autorius: Linas
INGREDIENTAI:
- 1 sauja krapų
- 4 vienetai salotų (lapai)
- 3 valgomieji šaukštai kefyro
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 150 gramų ridikėlių
- 200 gramų svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ridikėlius supjaustyti griežinėliais, susmulkinti salotas, svogūnų laiškus ir krapus. Ant salotų dėti grietinės, pilti truputį kefyro, pagardinti druska ir viską išmaišyti.
Autorius: Linas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI