• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 15 ridikėlių
  • 15 gabalų porų ((1/2 stiebo))
  • 1 vienetas salotų (iceberg)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek žolelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 15 ridikėlių
  • 15 gabalų porų ((1/2 stiebo))
  • 1 vienetas salotų (iceberg)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek žolelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ridikėliai smulkiai suojaustomi. Poras supjaustomas plonais griežinėliais. Aisbergo salota supjaustoma kuo smulkiau.
  2. Įberti prieskoninių žolelių, druskos ir pipirų. Išmaišyti ir įdėti grietinės. Dar kartą gerai išmaišyti.

    Skanaus.

Autorius: silvijuma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų