Sviestą lengvai pašildyti, kiaušinius ištrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir sviestu. Supilti kefyrą, išmaišyti, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, suberi miltuose apvoliotas razinas. Pailgą keksu forma patepti sviestu ir pabarstyti miltais. Forma apversti ir iškratyti miltų likučius. Supilti paruoštą tešlą ir kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 50min. Ar keksas iškepęs patikrinti mediniu pagaliuku. Kai keksas atšals apibert cukraus pudra.
Skanaus
Autorius: renata
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
0.5 stiklinės kefyro
100 gramų sviesto
0.5 stiklinės razinų
10 gramų kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą lengvai pašildyti, kiaušinius ištrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir sviestu. Supilti kefyrą, išmaišyti, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, suberi miltuose apvoliotas razinas. Pailgą keksu forma patepti sviestu ir pabarstyti miltais. Forma apversti ir iškratyti miltų likučius. Supilti paruoštą tešlą ir kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 50min. Ar keksas iškepęs patikrinti mediniu pagaliuku. Kai keksas atšals apibert cukraus pudra.