• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės kefyro
  • 100 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės razinų
  • 10 gramų kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą lengvai pašildyti, kiaušinius ištrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir sviestu. Supilti kefyrą, išmaišyti, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, suberi miltuose apvoliotas razinas. Pailgą keksu forma patepti sviestu ir pabarstyti miltais. Forma apversti ir iškratyti miltų likučius. Supilti paruoštą tešlą ir kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 50min. Ar keksas iškepęs patikrinti mediniu pagaliuku. Kai keksas atšals apibert cukraus pudra.

    Skanaus

Autorius: renata

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės kefyro
  • 100 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės razinų
  • 10 gramų kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą lengvai pašildyti, kiaušinius ištrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir sviestu. Supilti kefyrą, išmaišyti, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, suberi miltuose apvoliotas razinas. Pailgą keksu forma patepti sviestu ir pabarstyti miltais. Forma apversti ir iškratyti miltų likučius. Supilti paruoštą tešlą ir kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 50min. Ar keksas iškepęs patikrinti mediniu pagaliuku. Kai keksas atšals apibert cukraus pudra.

    Skanaus

Autorius: renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų