Rauginti kopūstai išverdami sultinyje kartu su supjaustytomis bulvėmis. Prieskoninės daržovės su grybais supjaustomos, pakepinamos aliejuje ir supilamos į sriubą. Sudedama ir supjaustyta mėsa. Pagardinama kmynais bei pipirais.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kmynų
1 vienetas laurų lapų (lapelis)
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
3 stiklinės raugintų kopūstų
3 vienetai baravykų (ar kiti grybai, džiovinti)
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
6 stiklinės sultinio (mėsos)
250 gramų mesos (virta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rauginti kopūstai išverdami sultinyje kartu su supjaustytomis bulvėmis. Prieskoninės daržovės su grybais supjaustomos, pakepinamos aliejuje ir supilamos į sriubą. Sudedama ir supjaustyta mėsa. Pagardinama kmynais bei pipirais.