• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 stiklinės raugintų kopūstų
  • 3 vienetai baravykų (ar kiti grybai, džiovinti)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 6 stiklinės sultinio (mėsos)
  • 250 gramų mesos (virta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rauginti kopūstai išverdami sultinyje kartu su supjaustytomis bulvėmis. Prieskoninės daržovės su grybais supjaustomos, pakepinamos aliejuje ir supilamos į sriubą. Sudedama ir supjaustyta mėsa. Pagardinama kmynais bei pipirais.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 stiklinės raugintų kopūstų
  • 3 vienetai baravykų (ar kiti grybai, džiovinti)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 6 stiklinės sultinio (mėsos)
  • 250 gramų mesos (virta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rauginti kopūstai išverdami sultinyje kartu su supjaustytomis bulvėmis. Prieskoninės daržovės su grybais supjaustomos, pakepinamos aliejuje ir supilamos į sriubą. Sudedama ir supjaustyta mėsa. Pagardinama kmynais bei pipirais.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų