INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 0.5 vieneto citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas kopūstų (raudongūžis)
- 1 stiklinė slyvų (džiovintos)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 6 stiklinės sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pusėje sultinio išverdami supjaustyti kopūstai, kitoje pusėje—supjaustytos bulvės. Išmirkytos slyvos išverdamos ir ištrinamos pro sietelį. Nulupta citrina supjaustoma. Svogūnai pakepinami riebaluose, sumaišomi su miltais, pakepinami. Viskas sudedama į sriubą, užvirinama, pagardinama druska bei cukrumi, pipirais.
REKLAMA