• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų (nedidelė)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų (mažas)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 stiklinės sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltai pakepinami svieste, įdedama pomidorų padažo ir atsargiai plona srovele, visą laiką maišant, praskiedžiama labai karštu, beveik verdančiu sultiniu. Kiek galima susmulkinamos petražolės, svogūnas, morka, patroškinama ant silpnos ugnies apie 20 min., pasūdoma. Pabaigoje įpilama pakaitinto vyno. Tinka: maltiniams, suktinukams, keptai mėsai ir kt.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų (nedidelė)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų (mažas)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 stiklinės sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltai pakepinami svieste, įdedama pomidorų padažo ir atsargiai plona srovele, visą laiką maišant, praskiedžiama labai karštu, beveik verdančiu sultiniu. Kiek galima susmulkinamos petražolės, svogūnas, morka, patroškinama ant silpnos ugnies apie 20 min., pasūdoma. Pabaigoje įpilama pakaitinto vyno. Tinka: maltiniams, suktinukams, keptai mėsai ir kt.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų