Nuskutame bulves, nuplauname, supjaustome didesniais gabaliukais ir dedame į pusiau verdantį pasūdytą vandenį. Verdame kol bulvės suminkštėja. Svogūną ir pievagrybius susmulkiname, morką sutarkuojame burokine tarka ir viską sudedame į puodą su bulvėmis. Supilame pupeles, sriubą pagardiname druska ir prieskoniais gerai išmaišome ir dar apie 5 minutes paverdame.
Autorius: RAMUNE
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
šiek tiek česnakų (sausas maltas)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
1 vienetas morkų
1 vienetas pupelių (marinuotos, skardinėmis)
1 vienetas svogūnų
6 vienetai pievagrybių
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (sausa malta paprika)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskutame bulves, nuplauname, supjaustome didesniais gabaliukais ir dedame į pusiau verdantį pasūdytą vandenį. Verdame kol bulvės suminkštėja. Svogūną ir pievagrybius susmulkiname, morką sutarkuojame burokine tarka ir viską sudedame į puodą su bulvėmis. Supilame pupeles, sriubą pagardiname druska ir prieskoniais gerai išmaišome ir dar apie 5 minutes paverdame.