• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek džiovintų bazilikų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek džiovintų bazilikų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smukiai supjaustytą svogūną ir česnaką dedame į mėsą, pagardiname druska, pipirais ir baziliku. Viską gerai išmaišome.
  2. Į miltus supilame vandenį, pamaišome, įmušame 1 kiaušinį ir viską išminkome ir gerai iškočiojame, įspaudžiame skrituliukus (galima ir su stikline).
  3. Į skrituliukus dedame po šaukštelį faršo, užlenkiame ir gerai užspaudžiame kraštus. Verdame sūriame vandenyje apie 10-12 min. Galima užšaldyti šaldiklyje juodai dienai.

Autorius: Ramintukas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų