INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- 1 vienetas kiaušinių (trynys patepimui)
- 2 vienetai burokėlių (nedideli)
- 500 gramų tešlos (sluoksniuota mielinė)
- 200 gramų sūris (ožkos ar pan.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius susukti į folgą ir iškepti orkaitėje.
Supjaustyti burokėlius plonais skrituliais.
Tešloje išspausti skritulius stiklinės pagalba.
Į tešlos skritulio vidurį padėti po burokėlio žiedą, ant viršaus sūrio gabalą, apibarstyti čiobreliu. Tešlos kraštus užlenkti, patepti trynio plakiniu.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min.
Autorius: Grusha
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- 1 vienetas kiaušinių (trynys patepimui)
- 2 vienetai burokėlių (nedideli)
- 500 gramų tešlos (sluoksniuota mielinė)
- 200 gramų sūris (ožkos ar pan.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius susukti į folgą ir iškepti orkaitėje.
Supjaustyti burokėlius plonais skrituliais.
Tešloje išspausti skritulius stiklinės pagalba.
Į tešlos skritulio vidurį padėti po burokėlio žiedą, ant viršaus sūrio gabalą, apibarstyti čiobreliu. Tešlos kraštus užlenkti, patepti trynio plakiniu.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min.
Autorius: Grusha
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI