REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakame su cukrumi iki purios šviesios masės. Supilame pieną, aliejų, vanilinį cukrų ir vėl išplakame. Beriame miltus, sumaišytus su soda, išmaišome, bet neplakame.
- Masę padaliname į dvi lygias dalis. Į vieną sudedame kakavą ir žiūrime, kad abi dalys būtų vienodo klampumo, jei reikia į šviesiąją dalį įdedame miltų. Tešla neturi būti per skysta, turėtų būti pakankamai tiršta. Jeigu tešla bus skysta, nepabijokite įdėti dar po šaukštą - kitą miltų.
- Į sviestu išteptą kepimo indo vidurį dedame porą šaukštų šviesios tešlos, tada ant jos vėl į vidurį tiek pat tamsios. Vis palaukiame, kol truputį pasiskirstys, ir taip žaidžiame, kol baigsis tešla. Stenkitės indo nejudinti,kad tešla gražiai susisluoksniuotų. Sluoksnių storis priklauso nuo to, kiek šaukštų tešlos dėsite.
- Dedame į orkaitę,įkaitintą iki 180 C laipsnių temperatūros. Kepame apie 40 minučių. Skanaus!
REKLAMA