• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 3 stiklinės vandens
  • 150 gramų pieno
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)
  • šiek tiek prieskonių (maltai m4sai)
  • 200 gramų daržovių (šaldytos (morkos, paprikos, šparaginės pupelės, kukurūzų burbuolės, brokoliai))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šaldytas daržoves ir griežinėliais supjaustytas bulves apvirti vandenyje, įmetus sultinio kubelį. Kai užverda sultinys, jį nupilti ir uždengus padėti į šalį, kol bus ruošiamas mėsos įdaras.
    Ant silnos ugnies aliejuje pakepinti susmulkintą svogūną. Tuo tarpu pabarstyti faršą prieskoniais bei pipirais ir sudėti į keptuvę su svogūnais. Pamaišant faršą kepinti tik tol, kol praras žalios mėsos spalvą.
    Nedidelę norimos formos skardą patepti aliejumi ir dėti sluoksniuojant apvirtas daržoves su paruoštu mėsos įdaru. Ant visko dėti pomidorų padažo ir apibarstyti tarkuotu sūriu, galima trupučiu svogūnų laiškų. Pašauti į vidutinio karštumo orkaitę ir kepti apie pusvalandį.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 3 stiklinės vandens
  • 150 gramų pieno
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)
  • šiek tiek prieskonių (maltai m4sai)
  • 200 gramų daržovių (šaldytos (morkos, paprikos, šparaginės pupelės, kukurūzų burbuolės, brokoliai))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šaldytas daržoves ir griežinėliais supjaustytas bulves apvirti vandenyje, įmetus sultinio kubelį. Kai užverda sultinys, jį nupilti ir uždengus padėti į šalį, kol bus ruošiamas mėsos įdaras.
    Ant silnos ugnies aliejuje pakepinti susmulkintą svogūną. Tuo tarpu pabarstyti faršą prieskoniais bei pipirais ir sudėti į keptuvę su svogūnais. Pamaišant faršą kepinti tik tol, kol praras žalios mėsos spalvą.
    Nedidelę norimos formos skardą patepti aliejumi ir dėti sluoksniuojant apvirtas daržoves su paruoštu mėsos įdaru. Ant visko dėti pomidorų padažo ir apibarstyti tarkuotu sūriu, galima trupučiu svogūnų laiškų. Pašauti į vidutinio karštumo orkaitę ir kepti apie pusvalandį.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų