Supjausčiau biskvitą. Vaisius nuploviau, nulupau, supjausčiau kubeliais ir sumaišiau su biskvitu. Želatiną ištirpinau mažame puodelyje vandens (apie 100 ml), atvėsinau ir įmaišiau į grietinėlę. Subėriau cukrų ir gerai išplakiau. Indą, kuriame šaldžiau pyragą, išklojau maistine plėvele, sudėjau į jį vaisius su biskvitu ir užpyliau grietinėle. Šaldytuve laikiau apie 3h. Pyragui sustingus, indą apverčiau ir išėmiau pyragą ant lėkštės. Papuošiau vaisiais bei uogomis. Skanaus.
Autorius: Margarita
INGREDIENTAI:
2.5 valgomojo šaukšto cukraus
1 vienetas persikų
500 gramų grietinėlės
15 vienetų braškių
3 valgomieji šaukštai želatinos
2 vienetai kivių
200 gramų biskvitų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjausčiau biskvitą. Vaisius nuploviau, nulupau, supjausčiau kubeliais ir sumaišiau su biskvitu. Želatiną ištirpinau mažame puodelyje vandens (apie 100 ml), atvėsinau ir įmaišiau į grietinėlę. Subėriau cukrų ir gerai išplakiau. Indą, kuriame šaldžiau pyragą, išklojau maistine plėvele, sudėjau į jį vaisius su biskvitu ir užpyliau grietinėle. Šaldytuve laikiau apie 3h. Pyragui sustingus, indą apverčiau ir išėmiau pyragą ant lėkštės. Papuošiau vaisiais bei uogomis. Skanaus.