• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
  • 150 gramų cukraus
  • 100 gramų migdolų (malti)
  • 500 gramų vyniuogių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 250 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
  • 150 gramų cukraus
  • 100 gramų migdolų (malti)
  • 500 gramų vyniuogių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 250 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išimkite iš šaldytuvo ir palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų.
    Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, po to įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite.
    Įmaišykite migdolų miltelius, kepimo miltelius, džiūvėsėlius ir miltus. Jei migdolų miltelių nerandate, tiks ir sukapoti riešutai.
    Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir į tešlą įspauskite vynuoges.
    Orkaitę įkaitinkite iki 190° C ir kepkite apie 45-55 minutes.
    Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų