REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 7
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vaisius išmirkyti, abrikosus, ananaso griežinėlį ir slyvas supjaustyti. Viską suversti ant varškės ir įmušti 2 kiaušinius bei įberti vanilinio cukraus ir paprasto cukraus, tada gerai išmaišyti. Obuolius supjaustyti nedideliais kubeliais ir irgi sudėti į indą su varške. Palengva išmaišyti.
- Tešlą atšildyti. Šiek tiek iškočioti. Gautą stačiakampį vizualiai padalinti į tris dalis.
- Esančias iš šonu įpjauti taip, kad apvertus būtų panašu į eglute. Ant viduriuko sudėti pyrago įdarą, o iš šonų esančiomis juostelėmis jį susukti dedant juosteles iš abiejų pusių vieną ant kitos. Išplaktu kiaušiniu pyragą aptepti.
Iki 180°C temp. įkaitintoje orjaitėje kepti pusvalanduką.
Patiekti apibertą cukraus pudra.
Skanaus.
REKLAMA