Varškę sutrinti su 5 šaukšteliais cukraus, vaniliniu cukrumi, įpilti keletą šaukštų pieno, sudėti pjaustytus bananus, razinas ir spanguoles. Sausainius sudėti ant lėkštės. Ant sausainių dėti sutrintą varškę, tuomet vėl sausainius, vėl varškę ir t. t. Ant pačio viršaus sudėti sausainius. Glaistui išlydyti puode sviestą, supilti stiklinę pieno, sudėti 0,5 stiklinės cukraus, kakavą, išmaišyti ir maišant viską pavirti, kol gausis šokolado masė. Glaistą supilti ant sausainių, palaukti kelias valandas, kol sausainiai suminkštės (geriausiai per naktį) ir galima skanauti. Pyrago viršų puošti, kaip tik sugalvojate (pvz., su saldainiukais, vaisiais ir t. t.). Skanaus.
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
1 vienetas bananų
0.5 stiklinės cukraus (+ 5 šaukšteliai)
1 valgomasis šaukštas kakavos
šiek tiek spanguolių (džiovintos)
1 stiklinė pieno (+ keli šaukštai)
400 gramų sausainių
500 gramų varškės
2 valgomieji šaukštai sviesto
1 sauja razinų
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę sutrinti su 5 šaukšteliais cukraus, vaniliniu cukrumi, įpilti keletą šaukštų pieno, sudėti pjaustytus bananus, razinas ir spanguoles. Sausainius sudėti ant lėkštės. Ant sausainių dėti sutrintą varškę, tuomet vėl sausainius, vėl varškę ir t. t. Ant pačio viršaus sudėti sausainius. Glaistui išlydyti puode sviestą, supilti stiklinę pieno, sudėti 0,5 stiklinės cukraus, kakavą, išmaišyti ir maišant viską pavirti, kol gausis šokolado masė. Glaistą supilti ant sausainių, palaukti kelias valandas, kol sausainiai suminkštės (geriausiai per naktį) ir galima skanauti. Pyrago viršų puošti, kaip tik sugalvojate (pvz., su saldainiukais, vaisiais ir t. t.). Skanaus.