• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 550 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek silkių
  • 230 mililitrų vandens
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 30 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošiame mielinę tešlą. Kai pakils, perminkome ir leidžiame dar kartą pakilti. Silkę supjaustome gabalėliais. Imame tešlos nedidelį gabalėlį ir dedame į vidų silkės. Gerai užspaudžiame ir padažę į aliejų dedame į kepimo formą. Taip paruošiame visus gabalėlius. Kiekviename tešlos gabalėlyje turi būti silkutės, nepamirškite visų gabalėlių pavolioti aliejuje. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40 min 180 laipsnių orkaitėje Išverčiame iš formos ir ataušiname. Valgome laužydami (nepjaustome!).

Autorius: Tutsi

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 550 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek silkių
  • 230 mililitrų vandens
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 30 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošiame mielinę tešlą. Kai pakils, perminkome ir leidžiame dar kartą pakilti. Silkę supjaustome gabalėliais. Imame tešlos nedidelį gabalėlį ir dedame į vidų silkės. Gerai užspaudžiame ir padažę į aliejų dedame į kepimo formą. Taip paruošiame visus gabalėlius. Kiekviename tešlos gabalėlyje turi būti silkutės, nepamirškite visų gabalėlių pavolioti aliejuje. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40 min 180 laipsnių orkaitėje Išverčiame iš formos ir ataušiname. Valgome laužydami (nepjaustome!).

Autorius: Tutsi

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų