Pasiruošiame mielinę tešlą. Kai pakils, perminkome ir leidžiame dar kartą pakilti. Silkę supjaustome gabalėliais. Imame tešlos nedidelį gabalėlį ir dedame į vidų silkės. Gerai užspaudžiame ir padažę į aliejų dedame į kepimo formą. Taip paruošiame visus gabalėlius. Kiekviename tešlos gabalėlyje turi būti silkutės, nepamirškite visų gabalėlių pavolioti aliejuje. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40 min 180 laipsnių orkaitėje Išverčiame iš formos ir ataušiname. Valgome laužydami (nepjaustome!).
Autorius: Tutsi
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai cukraus
550 gramų kvietinių miltų
šiek tiek silkių
230 mililitrų vandens
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
šiek tiek aliejaus
30 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasiruošiame mielinę tešlą. Kai pakils, perminkome ir leidžiame dar kartą pakilti. Silkę supjaustome gabalėliais. Imame tešlos nedidelį gabalėlį ir dedame į vidų silkės. Gerai užspaudžiame ir padažę į aliejų dedame į kepimo formą. Taip paruošiame visus gabalėlius. Kiekviename tešlos gabalėlyje turi būti silkutės, nepamirškite visų gabalėlių pavolioti aliejuje. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40 min 180 laipsnių orkaitėje Išverčiame iš formos ir ataušiname. Valgome laužydami (nepjaustome!).