• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 6 valgomieji šaukštai cukraus
  • 50 gramų graikinių riešutų (kapoti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 80 mililitrų vynuogių sulčių (arba kitokios)
  • 100 gramų sviesto
  • 70 gramų razinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukame su cukrumi, įmušame kiaušinius, įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą tešlą.
    Tuomet supilame į tešlą vynuogių sultis, sudedame riešutus bei razinas ir viską gerai išmaišome.
    Dedame tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir kepame apie 40-50 min. 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje (priklausomai nuo orkaitės).
    Iškeptą pyragą apibarstome cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Alina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 6 valgomieji šaukštai cukraus
  • 50 gramų graikinių riešutų (kapoti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 80 mililitrų vynuogių sulčių (arba kitokios)
  • 100 gramų sviesto
  • 70 gramų razinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukame su cukrumi, įmušame kiaušinius, įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą tešlą.
    Tuomet supilame į tešlą vynuogių sultis, sudedame riešutus bei razinas ir viską gerai išmaišome.
    Dedame tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir kepame apie 40-50 min. 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje (priklausomai nuo orkaitės).
    Iškeptą pyragą apibarstome cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Alina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų