Sviestą išsukame su cukrumi, įmušame kiaušinius, įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą tešlą. Tuomet supilame į tešlą vynuogių sultis, sudedame riešutus bei razinas ir viską gerai išmaišome. Dedame tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir kepame apie 40-50 min. 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje (priklausomai nuo orkaitės). Iškeptą pyragą apibarstome cukraus pudra. Skanaus.
Autorius: Alina
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
6 valgomieji šaukštai cukraus
50 gramų graikinių riešutų (kapoti)
3 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
80 mililitrų vynuogių sulčių (arba kitokios)
100 gramų sviesto
70 gramų razinų
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išsukame su cukrumi, įmušame kiaušinius, įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą tešlą. Tuomet supilame į tešlą vynuogių sultis, sudedame riešutus bei razinas ir viską gerai išmaišome. Dedame tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir kepame apie 40-50 min. 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje (priklausomai nuo orkaitės). Iškeptą pyragą apibarstome cukraus pudra. Skanaus.