• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 75 gūželės sviesto
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 75 gramai cukraus
  • 50 galvų grietinės
  • 100 gramų šokoladas (juodas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 6 vienetai kriaušių
  • Sirupui:
  • 500 mililitrų vandens
  • 200 cukraus
  • 1 žiupsnelis vanilės
  • šiek tiek cinamono (žievelė)
  • 3 vienetai gvazdikėlių
  • 1 vienetas citrinų (sultys)
  • 1 vienetas citrinų (žievelė)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 75 gūželės sviesto
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 75 gramai cukraus
  • 50 galvų grietinės
  • 100 gramų šokoladas (juodas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 6 vienetai kriaušių
  • Sirupui:
  • 500 mililitrų vandens
  • 200 cukraus
  • 1 žiupsnelis vanilės
  • šiek tiek cinamono (žievelė)
  • 3 vienetai gvazdikėlių
  • 1 vienetas citrinų (sultys)
  • 1 vienetas citrinų (žievelė)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į sirupą sudėti nuluptas kriaušes ir pavirti apie 15 min.
  2. Šokoladą ištirpinti su sviestu. Kiaušinius su cukrumi gerai išsukti, įmaišyti grietinę ir tirpintą šokoladą, su kepimo milteliais išsijotus miltus. Viską gerai išmaišyti, tešlą sudėti i kepimo popieriumi išklotą skardą. Sudėti prieskonių sirupe virtas kriaušes.
  3. Kepti 180°C apie 20 min.

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų