Jautieną, smulkintus svogūnų laiškus, druską, pipirus, pomidorų pastą sudedame į įkaitintą keptuvę ir pakepiname apie 15 minučių.
Vieną tešlos lakštą įtiesiame į kepimo formą (turėjau du lapus), sudedame kepintą mėsą ir uždengiame antruoju tešlos lapu. Aptepame išplaktu kiaušiniu ir apibarstome sezamo sėklomis.
Kepame apie 20 minučių 170-180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Autorius: Ginta
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
500 gramų jautienos faršo
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
4 vienetai svogūnų laiškų
1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
500 gramų sluoksniuotos tešlos (bemielė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną, smulkintus svogūnų laiškus, druską, pipirus, pomidorų pastą sudedame į įkaitintą keptuvę ir pakepiname apie 15 minučių.
Vieną tešlos lakštą įtiesiame į kepimo formą (turėjau du lapus), sudedame kepintą mėsą ir uždengiame antruoju tešlos lapu. Aptepame išplaktu kiaušiniu ir apibarstome sezamo sėklomis.
Kepame apie 20 minučių 170-180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.